Osemdesiata medzinárodná konferencia práce Ženeva 2. - 22. júna 1993 - priebeh, výsledky, dokumenty
Informácie o priebehu Medzinárodnej konferencie práce (MKP), ktorá sa konala v dňoch 2. - 22. júna 1993 v Ženeve. Príprava a priebeh konferencie. Hlavné body programu 8O. zasadnutia. Závery a odporúčania. Rezolúcia prijatá na 8O. MKP.