Podnikatelská etika ve výchově - Němcová, L.
Kurz podnikateľskej etiky (business ethics) na VŠE v Prahe v jarnom semestri r. 1992. Nedostatky v oblasti etickej výchovy u nás. Rozvoj podnikateľských aktivít na všetkých úrovniach ukazuje na potrebu výchovy k podnikateľskej etike. Charakteristika kurzu podnikateľskej etiky.