Sociálna politika v európskom regióne v kontexte zásad OSN pre sociálnu politiku a rozvoj, programov a príprav na svetový summit venovaný sociálnemu rozvoju (l995)
Integrácia otázok sociálneho rozvoja v trhových ekonomikách. Rodinná politika - perspektívy mužov, žien a generácií vo svetle Medzinárodného roku rodiny vyhláseného OSN v roku 1994. Správa prijatá plenárnym zasadnutím konferencie.