Zachovalá pětasedmdesátnice hledá místo - Vítek, Jan
Ženeva - sídlo Medzinárodnej organizácie práce (MOP). Vznik a stručná história MOP. Štruktúra MOP. Výskum a publikácie MOP. Ciele a úlohy MOP v súčasnosti.