Ako sa hľadajú manažéri Rozdiely v poradenských službách pri výbere manažérov - Urban, J.
Poradenstvo pri vyhľadávaní a výbere osôb na manažérske pozície vo vyspelých krajinách. Executive search, čiže priame vyhľadávanie, metóda referencií. Hľadanie pracovníkov pomocou inzerátu. Manažment audit, čiže posúdenie vnútorných zdrojov.