Cestovní náhrady Úplné znění zákona o cestovních náhradách a souvisejících předpisů s vysvětlivkami - Nesnídal, Jiří
Zákon č. 119/1992 Zb., o cestovných náhradách, v znení zákona č. 44/1994 Zb. (so zapracovanými opatreniami Ministerstva práce a sociálnych vecí). Vysvetlivky k zákonu o cestovných náhradách a súvisiacim právnym predpisom. Opatrenie FMF zo dňa 27.3.1992, ktorým sa stanoví výška stravného pri zahraničných pracovných cestách (čiastka 36/1992 Zb.), v znení neskorších opatrení.