LEDA - miestny program rozvoja zamestnanosti - Bujňák, V.
Regionálne orientovaná aktívna politika zamestnanosti. Stratégia zamestnanosti v regiónoch. Špeciálne programy zamestnanosti v krajinách OECD. Program LEDA (Local Employment Development Action) a jeho hlavné prvky. Program LEDA aplikovaný v 33 vybraných regiónoch rozličných krajín ES, rozšírený s programami v strednej a východnej Európy. Regióny Čadce a Nitry ako modelová oblasť na budovanie sociálneho zabezpečenia a zamestnanosti v súlade s vytvorením siete regionálneho miestneho programu LEDA.