Možnosti kvantifikácie ukazovateľov trhu práce podľa výberových súpisov pracovných síl - Čutková, Z.
Zavádzanie metódy výberových zisťovaní pracovných síl (Labour Force Survey) postupne v štátoch strednej a východnej Európy. Výberové zisťovanie pracovných síl v SR pod názvom "Výberové súpisy pracovných síl" ako permanentné monitorovanie pracovných síl v domácnostiach. Metodika ukazovateľov trhu práce. Vybrané výsledky Výberových súpisov pracovných síl za 4. štvrťrok 1993. Ekonomická aktivita obyvateľstva, zamestnanosť, nezamestnanosť.