Rast nezamestnanosti zvyšuje mobilitu pracovných síl - Aftanasová, A.
Miera nezamestnanosti v okrese Stará Ľubovňa. Štatistické údaje k 31.3.1994. Aktívna politika zamestnanosti. Verejnoprospešné práce, rekvalifikácia. Zamestnávanie občanov so zmenenou pracovnou schopnosťou. Práca obvodného úradu práce.