Súčasnosť s pohľadmi do budúcnosti - Zagar, B.
Svetové ekonomické fórum - Davos, február 1994. Politicko-ekonomické problémy a možnosti ich riešenia v celosvetovom meradle. Problémy s nezamestnanosťou v rôznych častiach sveta a tvorba nových pracovných príležitostí.