Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č.319/1993 Z.z. o zmenách niektorých predpisov o zamestnanosti
Úplné znenie zákona zákona NR SR č.319/1993 Z.z. o zmenách niektorých predpisov o zamestnanosti.