Potenciálna nezamestnanosť a prognózovanie nezamestnanosti - Antalová, Mária, 1952-
Analýza trhu práce. Skupiny zamestnaných, potenciálne nezamestnaných a nezamestnaných. Metodika výberových súpisov pracovných síl. Stav zamestnanosti a nezamestnanosti SR v rokoch 1990-1993. Potenciálna nezamestnanosť a otázky identifikácie kategórie potenciálne nezamestnaných. Model vývoja nezamestnanosti, veková, vzdelanostná a mzdová štruktúra.