Stav a vývoj nezamestnanosti v okrese Spišská Nová Ves - Komara, M.
Situácia na trhu práce v okrese Spišská N. Ves. Dôsledky nezamestnanosti. Špecifický problém okresu Sišská N. Ves - zamestnávanie občanov rómskej národnosti. Aktívna politika zamestnanosti a jej súčasné možnosti. Návrh novely zákona o zamestnanosti.