Vývoj nezamestnanosti v Slovenskej republike v decembri a v roku 1993 - Gajdošová, Ľubica
Počet nezamestnaných - uchádzačov o zamestnanie evidovaných úradmi práce v SR ku koncu roka 1993. Uchádzači o zamestnanie. Miera nezamestnanosti v regiónoch. Poberatelia hmotného zabezpečenia. Voľné pracovné miesta. Aktívna politika zamestnanosti.