Pravidlá hry na trhu nehnuteľností
Podpísanie zmlúv o spolupráci uzavretých navzájom medzi Asociáciou realitných kancelárií Slovenska, Združením realitných kancelárií SR a Asociáciou realitných kancelárií Čiech a Moravy predpokladom ustálenia pravidiel obchodnej spolupráce a obchodnej súťaže na trhu nehnuteľností. Etické princípy na poli reklamy a propagácie. Poctivosť obchodného styku. Spolupráca maklérov.