Ako vylúčiť dvojité zdanenie príjmov zo zahraničia - Makarova, M.
Dve základné metódy vylúčenia dvojakého zdanenia príjmov zo zahraničia: metóda vyňatia a metóda zápočtu a ich varianty. Výklad pojmov úplné vyňatie, vyňatie s výhradou progresie, "vrchná vrstva" - "top slicing", spriemerovanie. Metóda plného a jednoduchého zápočtu.