Daň z přidané hodnoty po novele Úplné znění zákona s vysvětlivkami - Klak, J.
K novele zákona o dani z pridanej hodnoty. Zákon č. 588/1992 Zb., o dani z pridanej hodnoty, v znení neskorších predpisov. Otázky a odpovede k novele zákona o dani z pridanej hodnoty.