Menový vývoj v SR za prvý až tretí štvrťrok 1993. 2
Kurzová a devízová politika SR. Realizácia menového programu v súvislosti s deficitom štátneho rozpočtu. Devalvácia SK k 10.júlu 1993. Vývoj inflácie. Priame a nepriame nástroje menovej politiky. Úverové aktivity obchodných bánk. Umiestnenie masy peňazí do ekonomiky pomocou refinančných zdrojov. Povinná držba rezerv bánk.