Platobné karty si nachádzajú miesto na slovenskom trhu SŠTSP vydala prvé VISA karty, VÚB bude od júna vydávať Eurocard/Master karty - Matloň, Igor
Stručná informácia o prvých úverových kartách VISA Business, ktorých 27 medzinárodne využiteľných vydala v polovici marca Slovenská štátna sporiteľňa pre pracovníkov vrcholového manažmentu, možnosti a podmienky získania VISA karty, bankomaty. VÚB od 1.1.1995 bude vydávať pre podnikateľov strieborné Business karty Eurocard/Master Card so spoločnosťou Europay.