Analýzy akciových spoločností
Zverejnenie analýz účastinných spoločností, s ktorých účastinami sa obchoduje na slovenskom kapitálovom trhu. Obsah analýzy: uskutočnené obchody s akciami, základné údaje, finančné ukazovatele, SWOT-analýza (silné a slabé stránky, príležitosti a hrozby), postavenie na trhu, strategické zámery spoločnosti, záverečné hodnotenie.