Definitívne výsledky 13. kola periodických aukcií RM-Systému Slovakia, od 9.3.1994 do 22.3.1994
Abecedne usporiadaný zoznam emitentov - akciových spoločností, s ktorých cennými papiermi sa obchodovalo v RM-Systéme Slovakia v 13. kole. Uvádza aukčné kúpne ceny, ponuku, dopyt a objem obchodu, ako aj dolnú a hornú hranicu prípustného cenového pásma pre 14. aukčné kolo.