Definitívne výsledky 14. kola periodických aukcií RM-Systému Slovakia, od 29.3.1994 do 5.4.1994
Abecedne usporiadaný zoznam emitentov-akciových spoločností s uvedením aukčných kúpnych cien, ponuky, dopytu a objeme obchodu v 14. aukčnom kole. Predpokladané cenové pásma pre 15. kolo.