Dopyt po akciách výrazne prevyšuje ponuku Bilancia posledných aukcií v RM-Systéme Slovakia - Hajko, J.
Hodnotenie 13 aukčných kôl periodických aukcií na mimoburzovom trhu s cennými papiermi. Priemerné aukčné ceny, obchodovateľnosť cenných papierov, dopyt a ponuka, vážené aritmetické priemery aukčných cien, prevoditeľný objem akcií a objem obchodov v jednotlivých kolách vyjadrené graficky.