Ekonomické klady a zápory zamestnaneckých akcií - Baláž, Vladimír
Tri dôvody emitovania zamestnaneckých akcií. Rôzna efektívnosť zamestnaneckých spoločností v zahraničí. ESOP - Employee Stock Ownership Plan. Účasť zamestnancov na riadení problematická. Problematické postavenie na kapitálovom trhu.