Informácie z kapitálových trhov v reálnom čase cez satelit - Hajko, J.
Popis informačného systému, ktorý za pomoci Českého a slovenského amerického podnikateľského fondu prostredníctvom satelitu ponúka informácie v reálnom čase o situácii na kapitálových trhoch Česka a Slovenska, ako aj aktuálne informácie zo svetových búrz a bánk spracovaných zo slovenských a českých periodík (cca 100) a 12 televíznych a rozhlasových staníc. Možnosť komunikácie klientov so systémom a medzi sebou navzájom. Plánované rozšírenie informačných služieb.