Kapitálové trhy v strednej Európe
Materiály prevzaté zo servisu agentúry Bloomberg Business News. Klesanie cien účastín a objemu obchodov na východoeurópskych trhoch. Situácia v Banke Bohemia. Neistá budúcnosť ekonomiky Slovenska, hoci má novú vládu. Emisia dlhopisov Národnej banky Maďarska. Úvery EBOR prostredníctvom miestnych bánk. Výsledky prieskumu verejnej mienky obyvateľov východnej Európy na prechod k trhovej ekonomike - nejednotný názor, najostrejšie kontrasty v názoroch Čechov a Slovákov (súhlas s nastúpeným kurzom je 59 oproti 27 perc. opýtaných).