Právna forma zamestnaneckých účastí - Baláž, Vladimír
Polemika o otázke zamestnaneckých účastín, či zamestnaneckých účastinných spoločností pri privatizácii štátneho majetku v r. 1991 v súvislosti so zákonom č.92/1991 Zb. Ostatné Právne normy vymedzujúce upisovanie zamestnaneckých účastín, kedy možno vyhlásiť ich emisiu (pri vzniku spoločnosti, alebo pri zvýšení základného imania). Peňažná a nepeňažná forma splatenia vkladov.