Svetové termínové a opčné burzy v roku 1993 - Benko, M.
Prekonanie absolútneho rekordu v počte uskutočnených termínových a opčných kontraktov na svetových termínových burzách v r. 1993 - údaje za jednotlivé burzy, najviac obchodované kontrakty, veľkosti uskutočnených termínových kontraktov na meny, základné a cenné kovy. Poradie búrz podľa objemu opčných kontraktov.