Vývoj cien a objemu obchodov na mimoburzovom trhu RM-Systém Slovakia
V tabuľke spracovaný prehľad cien a uzavretých obchodov s cennými papiermi účastinných spoločností v 11 aukčných kolách RM-Systému Slovakia.