Šek Placení bez prodlení: jak na to - Kalvoda, Jan
Dôležitosť šeku ako cenného papiera, jeho význam v medzinárodnom platobnom styku. Platnosť šekov, druhy šekov. Súkromné a bankové šeky, cestovné šeky. Rubopis, protest, platenie šekom pri dovoze a vývoze.