3 záhady ekonomického vývoje - Vintrová, Růžena
Záhada ekonomického rastu, rastu exportu a nízkej nezamestnanosti. Vzostup sektoru služieb. Pokles podielu medziproduktu v jednotlivých odvetviach i v štruktúre celkovej spoločenskej výroby. Vzťah kvantity a kvality. Rýchly rast vývozu v ČR v r. 1993. Príčiny nízkej nezamestnanosti.