Analýza makroekonomického vývoja v Slovenskej republike za rok 1993 a predikcia vývoja na rok 1994 Vypracoval analytický tím M.E.S.A. 10, Bratislava
Predpoklady vývoja slovenského hospodárstva na základe výsledkov z r.1992. Hospodársky politika v r. 1993. Ekonomický rast, resp. pokles, rozdiel poklesu v r.1993 a 92. Inflácia. Nezamestnanosť. Produktivita práce. Menová a rozpočtová politika. Privatizácia. Reštrukturalizácia a adaptácia podnikovej sféry. Zhrnutie analýzy. Chyby hospodárskej politiky a ich dôsledky. Rámcová makroekonomická predikcia na r.1994 (výkonnosť ekonomiky, inflácia, nezamestnanosť).