Indonézia sa šplhá na vrchol Pomáha aj Rakúsko a jeho podnikateľské inštitúcie - Kálaj, J.
Hospodársky vývoj Indonézie, jednej z najdynamickejšie sa rozvíjajúcich juhoázijských krajín. Hospodárska politika Indonézie. Obchodné vzťahy a zahraničné investície Rakúska.