Pokles úrovne slovenskej ekonomiky sa nepodarilo zastaviť Stav slovenského hospodárstva
Príspevky redaktorov Trendu analyzujúce úpadok slovenského hospodárstva v r.1993 na základe množstva štatistických údajov. Analýza zameraná na tieto okruhy: inflácia, slovenská mena a devízové rezervy, zadlženosť, priemysel, zahraničný obchod, poľnohospodárstvo, malé a stredné podnikanie, privatizácia, zamestnanosť, sociálna reforma.