Privatizácia po nemecky Porovnanie prístupov k transformácii vlastníckych vzťahov v NSR a SR - Ďurovčík, J.
Porovnanie koncepcií organizácie a realizácie transformačných procesov, inštitucionálneho zabezpečenia a personálneho vybavenia privatizácie v bývalej ČSFR a teraz v oboch samostatných republikách so stavom v Nemecku. Treuhand - ekonomicky zodpovedný gestor privatizácie v Nemecku.