O reálném stavu ekonomiky vypovídá produktivita - Matějka, Milan
Reforma v bývalých krajinách sovietskeho bloku sa zamerala na liberalizáciu, privatizáciu a reštriktívnu finančnú politiku. Zabudlo sa na produktivitu. Pojem produktivity v trhovom hospodárstve. Situácia v českom spracovateľskom priemysle. Štruktúra pridanej hodnoty. Kultúra produktivity.