Každý sa rád vráti V Banskej Bystrici sa pripravuje FINEX `94 - Žitavan, P.
Príprava druhého ročníka medzinárodnej výstavy finančníctva, bankovníctva a poisťovníctva FINEX '94 v dňoch 20.-23. sept. 1994 v Banskej Bystrici. Harmonogram prípravy, plán akvizície a výstavná nomenklatúra, ktorú tvorí 14 kapitol. Usporiadanie medzinárodného vedeckého seminára pod názvom Finančné inštitúcie a trh. Zameranie seminára na dve časti: vedeckú - so zameraním na prezentáciu súčasného stavu v rozvoji základných súčastí finančnej vedy; vedecko-teoretická časť by mala byť zameraná na globálne problémy financií v rámci privatizujúceho sa hospodárstva.