Otázka měsíce pro JUDr.Miroslava Somola, CSc., náměstka ministra průmyslu a obchodu ČR - Somol, M.
Námestník ministra priemyslu a obchodu ČR odpovedá na otázku o prínose mnohostranných rokovaní o liberalizácii medzinárodného obchodu. Objem obchodu ČR v krajinách CEFTA a postup liberalizácie obchodu s Európskou úniou. Informácia z prvého zasadnutia spoločného výboru CEFTA vo februári 1994. Priemery colných sadzieb priemyselných výrobkov v krajinách OECD v porovnaní s ČR.