Zoznam notifikácií GATT uverejnených v roku 1993
Pokračovanie zoznamu notifikácií (názov štátu, názov predpisu, krátky popis obsahu), noriem a právnych predpisov, ktoré jednotlivé krajiny GATT sprístupňujú pre odstránenie technických prekážok v medzinárodnom obchode.