Zoznam notifikácií GATT uverejnených v roku 1993
Pokračovanie zoznamu tých predpisov a noriem, ktorými krajiny, okrem medzinárodných, vo vymedzených oblastiach upravujú medzinárodný obchod (názov štátu, názov predpisu, krátky popis obsahu).