Světová obchodní organizace na obzoru Konference v Marakeši - Vítek, Jan
Snaha o vytvorenie Medzinárodnej obchodnej organizácie (MOO) od r. 1946. V r. 1947 vznik GATT. Americký odpor voči vytvoreniu MOO. Bilancia GATT. Obnovená snaha o vznik Svetovej obchodnej organizácie (WTO). Úlohy, ktoré čakajú na WTO. Dôsledky vzniku WTO pre ČR. Organizačná štruktúra budúcej WTO.