Úspěch i bez podpory? Český export - Bautzová, Libuše
Vývoj exportu v r. 1990-1994. Potreba podpory vývozu. Kompetencie a podpora vývozu. Charakteristika proexportnej politiky. Propagácia ako podpora. Snaha o vybudovanie informačného centra - Českej obchodnej rady, ktorá by zhromažďovala informácie potrebné pre českých vývozcov.