Kapitál přichází - Bautzová, Libuše
Prílev zahraničného kapitálu do Českej republiky. Priame investície, portfoliové investície alebo úvery zo zahraničia. Získavanie údajov o priamych zahraničných investíciách. CzechInvest - Agentúra pre podporu zahraničných investícií. Záujem českých podnikov o investovanie v iných krajinách.