Prepojenie na starý kontinent Európske referenčné stredisko uľahčuje orientáciu
Referenčné stredisko Európskej únie v Bratislave - jeho úlohy: budovanie knižnice dokumentov EU, informácie o ekonomikách krajín spoločenstva, informácie o všetkých projektoch programu Eureca, kompletná legislatíva krajín EU v úplnom znení.