Autorský zákon chráni práva tvorcov diel Kedy nedochádza k porušeniu autorských práv - Olšovský, S.
Výklad jednotlivých paragrafov autorského zákona č.35/1965 Zb. a jeho ďalších znení, ktoré sa vzťahujú na ochranu tvorivej činnosti autorov pri reprodukovaní ich diel v rozhlase a televízii a jeho odmeňovaní. Kedy nedochádza k porušeniu autorských práv. Úloha ochranných autorských zväzov.