Neschválenie návrhu zákona o ochrane hospodárskej súťaže oddiaľuje riešenie nedostatkov - Žitňanská, Lucia
Na 26. schôdzi NR SR neschválený vládny návrh zákona o ochrane hospodárskej súťaže pre poslanecný návrh na zmenu spôsobu vymenovania predsedu Protimonopolného úradu SR. Platí starý zákon č.63/1991 Zb. v znení zákona č.495/1992 Zb. Upozornenie na závažnejšie nedostatky pri uplatňovaní starej legislatívy.