Vyhláška Ministerstva práce, sociálnych vecí a rodiny Slovenskej republiky č.4/1994 Z.z.
Úplné znenie vyhlášky MPSVR SR č.4/1993 Z.z. o postupe pri vytváraní spoločensky účelných pracovných miest a organizovaní verejnoprospešných prác.