K transformácii sociálneho systému - Tkáč, V.
Nastávajúce zmeny v sociálnej sfére SR. Zmena celého systému sociálnych a pracovných vzťahov v kontexte s novým hospodárskym a politickým systémom spoločnosti. Východiská koncepcie transformácie sociálnej sféry SR.