Národná správa Slovenskej republiky na konferencii európskych ministrov sociálnych vecí
Národná správa SR prednesená na konferencii európskych ministrov sociálnych vecí, ktorá sa konala v Bratislave 28. júna - 2. júla 1993. Správa charakterizuje uplynulé obdobie od r. 1989 so zásadnými zmenami v sociálnej oblasti.