Sociálny rozmer bytovej politiky - Pilková, J.
Problematika bývania, sociálna rovina bývania. Tvorba koncepcie systému bytovej politiky, smerovanie k trhu bytov. Stanovenie cieľov - dlhodobé a krátkodobé ciele. Náklady na bývanie. Proces ekonomizácie bývania. Návrhy zásad štátnej podpory na bývanie. Úloha štátu vo vyspelých trhových ekonomikách pri vytváraní vhodných podmienok na bývanie.